Leerkrachten

We willen kinderen veel kansen geven door een rijke en uitdagende omgeving aan te bieden omdat we merken dat kinderen heel wat potentieel hebben! We willen kinderen ondersteunen in het ontwikkelen van hun mogelijkheden.

Onze uitdaging bestaat erin de talentenkiemen te ontdekken die in elke kind verborgen zitten.

Als we het hebben over talenten, willen wij hier geen pleidooi houden voor talentenjachten om te zien waar jouw kind ‘het beste’ in is.

Voor ons ligt het accent niet op de prestaties (mijn kind kan goed…) maar wel op de kracht om ergens voor te willen gaan (mijn kind doet graag…., wil graag…).

2023-2024

Door ons hierop te richten willen we een positieve dynamiek in gang zetten die naar boven haalt wat jouw kind zo ‘bijzonder’ maakt.

We gaan in tegen het ‘tekort-denken’ in onze maatschappij, waarbij om het kind te stimuleren vooral zijn tekorten, zijn niet kunnen, op de voorgrond staan. Met het talentenverhaal willen we de eventuele zorgen niet onder tafel vegen, maar het hele kind in beeld brengen en vooral insteken op de energie en de (nog aanwezige) dynamiek in het kind.

Elk kind mag ontwikkelen op eigen tempo en eigen kracht. Hoever we komen in ieders ontwikkeling is vooraf niet duidelijk –en misschien ook niet zo belangrijk-, wel dat we op zoek gaan naar ieders talent en het alle kansen willen geven om te groeien.

Marjan Alen

Juf Julesklas

Instappers, 2,5 en 3 jarigen

Laura Simons

Juf Flamingoklas

3 jarigen

Griet Hendrickx

Juf Elmerklas

4 jarigen

Véronique De Vos

Elmerklas (maandag)

Kinderverzorgster

Britt Van Den Bogerd

Juf Berenklas

4 jarigen

Edith Van den Hoeck

Juf Toverbos

5 jarigen

Véronique Hens

Juf Toverbos

5 jarigen

Tine Sips

Juf Toverbos

5 jarigen

Nadine Maere

Kinderverzorgster

Ondersteuning van de kleuters

Nancy Stevens

Turnjuf

Lichamelijke opvoeding van de kleuters.

Rit van Ginneken

Vertel-Juf

Ondersteuning van de kleuters.

Leen van Nispen

Aanvangsbegeleiding - Beleidsondersteuning

Stéphanie Breugelmans

Zorgjuf

Ondersteuning van de kleuters